Monipuoliset pesulapalvelut Lieksan seudulla

Ota yhteyttä!

Lieksassa palvelevan Pielisen Pesupisteen pesulapalvelut kattavat kaikki kotitalouksien ja yritysten tarpeet. Tarjoamme varmalla ammattitaidolla kemialliset pesut, vesipesut kaikenlaisille tekstiileille ja matoille sekä emulsiopesut. Lisäksi palveluihimme kuuluu tekstiilivuokraus, kuten vaihtomattojen vuokraus.


Jos etsit Lieksan seudulta pesulaa, joka hoitaa hankalatkin pesut varmalla ammattitaidolla, ota meihin yhteyttä. Yrityksellämme on 40 vuoden osaaminen pesulatöistä, joten pesemme hankalatkin tahrat ja suuretkin pyykkierät tarkasti ja tehokkaasti. Pyydä tarjous tai tuo pyykkisi pesuun – palvelemme mielellämme!

Kattavat pesula- ja tekstiilivuokrauspalvelut

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Kemiallinen pesu

  • Vesipesut, myös matoille

  • Emulsiopesu

  • Tekstiilivuokraus

  • Vaihtomattovuokraus

  • Verhoilupesukoneen (Hagerty) vuokraus

  • Nahkavaatteiden välitys erikoispesuloihin

  • Tekstiilisuojaus.

Mikäli haluat pestä itse esimerkiksi sohvat ja matot kotonasi tai yritystiloissasi, vuokraa käyttöösi tehokas Hagerty-tekstiilipesukone. Nahkavaatteet välitämme nahkavaatteiden pesuun erikoistuneeseen pesulaan.

Tutustu hinnastoomme

Pesulapalvelut jatkuvalla sopimuksella

Jos yrityksesi etsii sopimuspesulaa kumppaniksi esimerkiksi lakanoiden, pyyhkeiden ja pöytäliinojen pesuun, pyydä meiltä tarjousta. Meiltä löytyy myös vuokramatot yrityksille. Laajat tilamme mahdollistavat suurtenkin pyykkierien hoitamisen, ja toteutamme työt täsmällisesti toiveidesi mukaan. Suunnitellaan yhdessä palvelupaketti, joka täyttää kaikki tarpeesi!

Kuljetusreittimme Pohjois-Karjalassa

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasta ja yksilöllisesti, joten kuljetamme pyykit tarvittaessa asiakkaillemme.
Kuljetusreittimme on seuraava:
Eno: torstai
Joensuu: torstai
Koli: keskiviikko
Lieksa: tiistai, torstai
Nurmes: tiistai
Uimaharju: torstai.
Tarvittaessa kuljetamme pyykkejä myös muulloin, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.