Pitkän linjan palvelupesula palvelee Lieksassa

Ota yhteyttä!

Pielisen Pesupiste on Lieksan Teollisuuskylässä toimiva palvelupesula. Pesulamme on toiminut jo reilusti yli 40 vuotta neljän eri yrittäjän vetämänä. Perheyrityksemme nykyinen omistaja Tuomo Kärkkäinen aloitti pesulayrittäjänä joulukuussa 1996.
Tarjoamme kattavat pesulapalvelut vankalla kokemuksella. Palvelemme kotitalouksia ja erilaisia yritysasiakkaita kaikissa heidän tarpeissaan. Kattavat, laajat toimitilat ja asiantunteva henkilöstö mahdollistavat asiakkaiden palvelemisen sujuvasti, nopeasti ja vahvalla ammattitaidolla.
Etsit sitten osaavaa kemiallista pesulaa tai tarkkaa mattopesulaa, saat kaikki tarvitsemasi pesulapalvelut meiltä saman katon alta. Tutustu yritykseemme ja kysy rohkeasti lisää palveluistamme!

Laajat tilat ja osaava henkilökunta

Pielisen Pesupiste on perheyritys, joka työllistää omistajien lisäksi neljästä kahdeksaan työntekijää. Henkilökuntaamme kuuluu koulutettuja ja kokeneita pesula-alan ammattilaisia. Voit jättää huoletta kaikenlaiset tekstiilit vaatteista kodintekstiileihin meidän käsittelyymme.


Pesulamme tilat ovat laajentuneet, ja käytössämme on nyt 900 neliömetrin pesulatilat Lieksan Teollisuuskylässä. Tilamme pitävät sisällään lajittelupuolen, pesupuolen sekä kuivaus- ja jälkikäsittelyn. Lisäksi tiloissamme on erilliset tilat mattojen pesuun ja kuivatukseen. Kattavien tilojen ansiosta pystymme käsittelemään suuretkin yritysasiakkaiden pyykkierät ongelmitta.

Lue lisää palveluistamme

Joustava palvelu asiakkaan tarpeiden mukaan

Asiakaskuntamme sijaitsee Lieksan ohella myös lähikunnissa, esimerkiksi Nurmeksessa, Kolilla, Enossa, Uimaharjulla ja Joensuussa. Tarjoamme joustavat nouto- ja toimituspalvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat Pohjois-Karjalan alueen kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia sekä muita julkisen sektorin toimijoita. Palvelemme muun muassa matkailualan yrityksiä, kuten hotelleja ja ravintoloita.


Ydinpalveluihimme kuuluu myös liinavaatteiden vuokraus asiakkaille tilausten mukaan. Liinavaatevarastomme on varsin kattava. Lisäksi meillä on laaja pöytäliinavarasto ja vaihtomattovarasto. Kuljetamme tarvittaessa tekstiilit suoraan asiakkaillemme heidän toimitiloihinsa. Kysy lisää!